Close

Houd de feiten helder

Je juridische team heeft serieuze tools nodig om ze te helpen met het maken en delen van documenten, risico's te beheren, effectief te communiceren en snel te reageren.

Aan de slag met Jira Work Management
Jira Core schermafbeelding

Beheer goedkeuringen

Jira Work Management helpt juridische teams bij het beheren van documenten zoals geheimhoudingsverklaringen, copyrightbeleid en gebruiksvoorwaarden om ervoor te zorgen dat de juiste mensen ze bekijken, bewerken en goedkeuren voordat er wordt getekend.

Houd goedkeuringen bij met Jira Work Management

Centraliseer content

Creëer en centraliseer eenvoudig informatie zoals veelgebruikte juridische formulieren, besluitregisters en notulen. Beheer machtigingen zodat alleen de juiste mensen toegang hebben tot relevante informatie en gebruik eenvoudige versiecontrole om op de hoogte te blijven van wijzigingen in documenten.

Houd informatie bij de hand met Confluence
Confluence schermafbeelding

"Anders dan bij e-mail worden er permanente documenten gemaakt in Confluence die eenvoudig te volgen zijn. Als je in een verspreide werkomgeving bent, wordt dat een groot probleem." — Jamie Thingelstad, CTO

dow jones
Atlassian Marketplace

Integreren, automatiseren, aanpassen

De Atlassian Marketplace biedt honderden integraties, plug-ins en add-ons waarmee je juridische team

belangrijke zaken kan organiseren, volgen en beheren. Integreer met binnen de sector toonaangevende technologieën voor een naadloze

projectmanagementervaring. Automatiseer meldingen van juridische of documentstatussen. Pas machtigingen

en document workflows aan om de belangrijke deals te volgen en monitoren. En nog veel meer.

Moet je dit zien