Close

Tools voor moderne financiële teams

Financieel professionals kiezen voor Atlassian-producten om workflows te beheren, in realtime te communiceren en resultaten consistent en snel te delen.

Screenshot Jira Work Management

Beheer je financiële rapportageproces

Jira Work Management wordt gebruikt door een aantal van de grootste financiële instellingen ter wereld om allerlei processen te beheren zoals inkoop of kwartaalrapportage. Met Jira Work Management kun je je proces opzetten, al je goedkeurders erin meenemen en zichtbaarheid behouden, van begin tot eind.

Bespreek die spreadsheet

Voer de discussie over het driejarige CAPEX-plan buiten e-mail om en voer 'm op een Confluence-pagina waar je snel context kunt delen en opmerkingen kunt verzamelen. Machtigingen maken het heel eenvoudig om toegang tot informatie te beheren, zodat het M&A-document vergrendeld is.

Confluence schermafbeelding

"Anders dan bij e-mail worden er permanente documenten gemaakt in Confluence die eenvoudig te volgen zijn. Als je in een verspreide werkomgeving bent, wordt dat een groot probleem." — Jamie Thingelstad, CTO

Dow Jones-logo
Screenshot van Halp

Aanvragen volgen, beheren en automatiseren

Word je overladen met aanvragen in Slack of MS Teams en heb je geen mogelijkheid om je workload vast te leggen of te rapporteren? Door Halp aan je conversationele werkplatform toe te voegen, kun je aanvragen vastleggen vanaf het moment dat ze binnenkomen, hun voortgang volgen en werkbeheergegevens rapporteren. Halp is een helpdesk-ticketsysteem dat ontevredenheid over context vermindert, productiviteit verhoogt en werknemers tevredener maakt.

Atlassian Marketplace-logo

Integreren, automatiseren, aanpassen

De Atlassian Marketplace biedt honderden integraties, plug-ins en add-ons die je planning,

tracking en metingen centraliseren met tools waarvan je CMO vrolijk wordt. Integreer met krachtige, eenvoudig te gebruiken diagramtools

om ideeën visueel te delen. Automatiseer meldingen van Wordpress om bij te houden wanneer post bekeken of

gepubliceerd moeten worden, of wanneer er een opmerking verschijnt. Pas e-mailstromen aan om concepten,

ontwerpelementen, goedkeuringen, bewerkingen, tests, tracking en archieven te volgen en beheren. En nog veel meer.